Reklama

Aktuálne

Vynikajúci krém Raffaello

Ak by ste už chceli zmeniť ťažký maslový krém, ktorý obyčajne dávate do dezertov, vyskúšajte tento jemný kokosový krém, ktorý je ideálny do rôznych druhov koláčov. Na prípravu tohto luxusného krému sú potrebné 4 suroviny:

  • 70 g kokosovej múčky
  • 400 g sladeného kondenzovaného mlieka
  • 200 g masla
  • 200 g biela čokoláda

Maslo a čokoládu v miske roztopte nad parou. Preložte na pracovnú dosku a za stáleho miešania pomaly nalievajte  kondenzované mlieko. Nakoniec pridajte kokosovú múčku, ale tej môžete pridať podľa chuti, nemusíte sa držať receptu. Potom krém odložte do chladničky, aby trochu stuhol a môžete konzumovať.

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Recept na zemiakové pirohy plnené bryndzou

Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…

4 hodiny pred

Maja nikoho nepočúvala a vydala sa tesne po sedemdesiatke

Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod  vzhľad výrazne podpísal…

16 hodín pred

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

17 hodín pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

1 deň pred

Čo robím na dôchodku?

Na Dôchodku: Kapitola Plná Života  Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…

1 deň pred