Ak by ste už chceli zmeniť ťažký maslový krém, ktorý obyčajne dávate do dezertov, vyskúšajte tento jemný kokosový krém, ktorý je ideálny do rôznych druhov koláčov. Na prípravu tohto luxusného krému sú potrebné 4 suroviny:
Maslo a čokoládu v miske roztopte nad parou. Preložte na pracovnú dosku a za stáleho miešania pomaly nalievajte kondenzované mlieko. Nakoniec pridajte kokosovú múčku, ale tej môžete pridať podľa chuti, nemusíte sa držať receptu. Potom krém odložte do chladničky, aby trochu stuhol a môžete konzumovať.
Foto Depositphotos.com
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Leave a Comment