Ak chcete návštevu naozaj originálne pohostiť, urobte huspeninu podľa nášho receptu.
Potrebujeme:
ďalej potrebujeme:
Postup:
Mäso umyjeme, rozkrojíme na polovicu a nasolíme, pridáme korenie, cesnak, vegetu, bobový list, nové korenie a necháme cez noc odležať. Na druhý deň mäso preložíme do hrnca, zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme korenie, bobkový list, cesnak, zeleninu, soľ a varíme tri hodiny pri miernej teplote. Potom vývar precedíme cez sito. Pridáme želatínu. Pekné chudé mäso z kostí oberieme a pridáme do vývaru so želatínou. Dochutíme ešte soľou a korením a nalejeme do pripravenej plastovej fľaše až po okraj. Uzavrieme a dáme do chladu na ležato. Na druhý deň dáme na chvíľu pod teplú vodu. Fľašu rozstrihneme tak, aby sa huspenina nepoškodila. Na tácke ozdobíme nárezom šunky a šalátom podľa vlastnej fantázie.
Rodinné recepty si každý z nás stráži ako vzácny poklad. Pripomínajú nám prázdninové chvíle strávené…
Nedávno sme uverejnili takú zaujímavosť, dlaň s čiarami života, na ktorej bola vyznačená aj čiara…
S manželom som sa zoznámila na zoznamke, potom sme sa pol roka rozprávali cez skype,…
S plánovaním som už prestala. Začínala som ako učiteľka materskej školy, potom riaditeľka a svoju…
Allianz vyplatila minulý rok za poistné udalosti v cestovnom poistení takmer 2,4 milióny eur, státisíce…
Majú rastliny vlastný duchovný svet? A vedia bylinky účinne pomáhať? Aj o tom sa rozprávala v podcaste ODznova…
Leave a Comment