Reklama

Najčítanejšie

Volám sa Greta Silver, vítajte na mojom blogu

Baví ma život a som rada, že ten môj je stále vzrušujúci, šťastný a kreatívny. Keď som mala 66 rokov napadlo mi, že by som si mohla založiť svoj You Tube kanál. Nazvala som ho „Príliš mladá na dôchodok,“ na ktorom som sa chcela zdielať  svoju radosť zo života. Chcela som, aby ho sledovali ľudia, ktorí potrebujú povzbudiť, chcela som ich nakaziť mojou dobrou náladou, radosťou zo života. Chcela som ich presvedčiť, že stačia aj malé zmeny, aby sa život stal šťastnejší, krajší, spokojnejší. Všetko je o prístupe k životu. Sama som to zažila, takže viem, o čom hovorím.

Mala som bezstarostné detstvo. Vyrastala som s dvomi staršími sestrami. V tridsiatke som sa stala matkou a potom k nám do rodiny pribudli ešte dve deti, takže som zostala doma, aby som sa o všetkých postarala. Mala som aj dosť voľného času a tak som skúsila variť džem. Všetkým chutil a tak som ho začala robiť vo veľkom, celých 17 rokov. Keď deti vyrástli, do života mi prišli veľmi zaujímavé pracovné príležitosti. Realizovala som sa napríklad zariaďovaním interiérov hotelov, rekreačných objektov, chát, neskôr to bol cestovný ruch  i organizovanie medzinárodných kongresov. Ani to mi nestačilo. Ako 60 ročná som vydala knihu, písala som básne. Dokonca si ma všimli aj ľudia z reklamného sveta a dodnes patrím k najobsadzovanejším nemeckým dôchodkyniam v reklamných a módnych kampaniach.

Elegantná babička z Hamburgu sa snaží motivovať aj ďalšie dámy vo svojom veku. Prihovára sa k nim práve vo svojich vlogoch, s obrovskou charizmou, nákazlivým smiechom a elegantným vzhľadom.

„Mám 70 rokov, život ma stále baví a som zvedavá, čo všetko mi ešte prinesie!“

Zdroj  https://www.greta-silver.de/ueber-mich

Foto instagram silver greta

Ilustračná foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

4 hodiny pred

Čo robím na dôchodku?

Na Dôchodku: Kapitola Plná Života  Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…

4 hodiny pred

Boli sme mladé a krásne hoc aj v teplákoch. Ako sa cítime dnes v tomto oblečení?

Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…

6 hodín pred

Ďalší zázrak na Gynekologicko-pôrodníckej klinike: Mamička s cystickou fibrózou porodila v Nemocnici AGEL Košice-Šaca už druhé bábätko

Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…

1 deň pred

Taký obyčajný deň u manželov Medveckých

Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…

1 deň pred

„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ – pýta sa pani pracujúca v záhradke svojho suseda. „Omyl. „Takto vonia agát.“

„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…

1 deň pred