Annabel Langbein je vynikajúca kuchárka a jej recepty sú originálne, pre nás nové, ale napriek tomu dostupné a jednoduché. Na čokoládový dezert potrebujeme:
Do misy nakrájame ďatle (tie dodajú dezertu vlhkosť). Pridáme jedlu sódu a ďatle sa začnú akoby rozpadať. Potom pridáme maslo, vajcia, vanilkový extrakt, cukor, múku, kakao, prášok do pečiva a dôkladne zamiešame. Nakoniec pridáme na drobno nakrájanú čokoládu. Zmes nalejeme do formy na pečenie a pečieme na 160 stupňov asi 50 minút.
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment