Annabel Langbein je vynikajúca kuchárka a jej recepty sú originálne, pre nás nové, ale napriek tomu dostupné a jednoduché. Na čokoládový dezert potrebujeme:
Do misy nakrájame ďatle (tie dodajú dezertu vlhkosť). Pridáme jedlu sódu a ďatle sa začnú akoby rozpadať. Potom pridáme maslo, vajcia, vanilkový extrakt, cukor, múku, kakao, prášok do pečiva a dôkladne zamiešame. Nakoniec pridáme na drobno nakrájanú čokoládu. Zmes nalejeme do formy na pečenie a pečieme na 160 stupňov asi 50 minút.
Prerastené bábätká. Tuleni. Zženštelí chlapčekovia. Tak označujú ženy nad päťdesiat rokov súčasných mladých mužov. Všimli…
Keď sa citeľne oteplí a mesto rozkvitne zobudenými stromami i ružovými kríkmi, táto každoročne sa…
Odpovede: Dunaj preteká cez 10 štátov – Nemecko, Rakúsko, Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko,…
Kvíz o Slovensku Otázky: Cez koľko štátov preteká rieka Dunaj? Ktoré mesto je hlavným mestom…
Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj…
Moje spomienky na Zorku a naše dlhoročné priateľstvo vo mne znásobuje radosť na krásne spomienky…
Leave a Comment