Ak vám ešte zo zimného uskladnenia zostali jablká, využite ich na tento vynikajúci, rýchly a šťavnatý koláč.
Potrebujeme:
Na potretie:
Všetky suroviny spolu v mise zamiešame a vylejeme na tukom vytretý a múkou posypaný plech. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 – 40 minút. Ešte teplý potrieme džemom. necháme vychladnúť a polejeme roztopenou čokoládou.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta? Ak áno, je…
Leave a Comment