Tieto dve „nádhery“ som práve vytiahla z rúry. Už som písala, že po mnohých pokusoch s kváskovým chlebom som sa vrátila k osvedčenému receptu zemiakového chleba. Podrobný recept nájdete v kategórii Ako to robím ja. Tento zemiakový chlebík miesim s obyčajným ručným šľahačom, preto je cesto redšie a aby sa pri pečení nerozlialo, dávam ho do formy.
Libuša Sabová
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Leave a Comment