Z toho cesta môžete robiť sladké koláče, ale aj pizzu. Jednoducho pridáte viac, alebo menej cukru.
Potrebujeme:
Jogurt zmiešame s olejom. Pridáme soľ, cukor, múku, kvasnice a vypracujeme hladké cesto. Necháme na teplom mieste vykysnúť. Potom vyvaľkáme buď na pizzu, alebo tvarujeme a plníme koláče. Pečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov do zlata.
Foto Depositphotos.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment