Kto navštívil Turecko tak vie, že kuchyňa tejto krajiny je naozaj vynikajúca. Mne osobne sa veľa jedál páčilo tak veľmi, že som sa snažila zanalyzovať, čo všetko v ňom je, aby som potom neskôr doma, mohla uvariť podobné. Takým jedlom boli pre mňa aj zemiakové placky.
Potrebujeme:
Zemiaky uvaríme, scedíme a roztlačíme. Pridáme všetky ostatné prísady a vypracujeme cesto. Z cesta formujeme placky.
Na cestíčko:
Z vajíčka múky a jogurtu vymiešame cestíčko. Placky obaľujeme v cestíčku a hneď vyprážame v oleji z oboch strán do zlatista.
Foto Depositphotos.com
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…
Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…
Môžeme ju použiť na ozdobenie akéhokoľvek pečiva. Potrebujeme: 4 bielká z veľkých, alebo 5 bielkov…
V bežnom živote býva pomerne časté, že rodičia sú hrdí na svoje šikovné deti. Ja…
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Leave a Comment