Koľko ste ich vyskúšali, kým sa prestali trhať a lepiť na panvicu? Moja babka nemala feflonové panvice a ani na obyčajnej sa je neprilepili a boli výnimočné. Ale prezradila mi jednu úžasnú igredienciu, vďaka ktorej sú palacinky oveľa nadýchanejšie a aj chutnejšie. A tou ingredienciou je pivo, alebo minerálna voda. Ale ani ostatné suroviny sa len tak jednoducho nezmiešajú.
Potrebujeme:
Najskôr rozmiešajte vajcia s cukrom a soľou. Potom pridajte mlieko a maslo. Pridajte pivo a nakoniec múku. Palacinky opekajte z oboch strán a naplňte tým, čo máte najradšej.
Foto Pinterest.com
Volám sa Ema Jurek, môj manžel bol Ivan Jurek. Zomrel a opustil nás všetkých 9.…
Zemiakové lupienky, alebo hovorovo čipsy, sú potravina vyrábaná z najemno narezaných zemiakov, ktoré sú upečené…
Každý, kto pozná Mgr. Annu Tóthovú vie, že ide o naozaj vzácnu ženu, ktorá celý svoj…
Plačeme všetci. Slzami vyjadrujeme pozitívne i negatívne emócie. Ale prečo niekto plakal dvakrát vo svojom…
Ak áno, je to nezmysel. Psychológovia sa zhodujú v tom, že pocit šťastia nesúvisí s…
Každoročne vyhlasuje inštitút Pantone farbu, ktorá ovplyvňuje globálne trendy a bude „in“ pre nasledujúcich 12…
Leave a Comment