Na cesto:
180 g hladkej múky
1 ½ zarovnanej KL Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker
štipka soli
40 g cukru
1 vajce
75 g zmäknutého masla alebo margarínu
Na náplň:
750 g tekvice
50 g pražených solených arašidových orieškov
150 g šunky
200 g taveného smotanového syra
štipka soli
2 vajcia
20 g Gustinu jemného zemiakového škrobu Dr.Oetker
Príprava:
1. Na prípravu cesta zmiešame v mise múku, kypriaci prášok a soľ. Pridáme cukor, vajce a maslo. Všetko spracujeme na jemne pomúčenej pracovnej ploche dohladka.
Elektrická rúra: 180°C (predhriata)
Doba pečenia: asi 60 minút
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Leave a Comment