Donuts
Fašiangy si bez chutných šišiek nevieme ani predstaviť. Niekto si povie, veď ich robím len raz do roka, tak nech sú také aké majú byť. Ale ak ste nastúpili odtučňovaciu kúru po vianočných hodoch, bude lepšie, keď si svoje chuťové poháriky uspokojíte „diétnejšími“ šiškami.
Potrebujeme:
Postup:
Najskôr zmiešajte suché suroviny. Potom pridajte všetky ostatné a vypracujte cesto. Dobre sa s ním pracuje, nelepí sa. Vytvorte z neho valec a pokrájajte na asi 12 častí. Každú vyformujte do tvaru šišky, v strede urobte dierku a poukladajte na plech vyložený papierom na pečenie.
Vrch potrite mliekom a dajte upiecť do rúry na 180 stupňov cca 25 – 30 minút. Hotové posypte cukrom a môžete plniť lekvárom, aký máte radi. Ja dávam ríbezľový.
Foto Depositphotos.com
Istá pani zaslala do redakcie časopisu so zdravotnou tematikou nasledujúci odkaz: „Rada by som sa…
Prerastené bábätká. Tuleni. Zženštelí chlapčekovia. Tak označujú ženy nad päťdesiat rokov súčasných mladých mužov. Všimli…
Keď sa citeľne oteplí a mesto rozkvitne zobudenými stromami i ružovými kríkmi, táto každoročne sa…
Odpovede: Dunaj preteká cez 10 štátov – Nemecko, Rakúsko, Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko,…
Kvíz o Slovensku Otázky: Cez koľko štátov preteká rieka Dunaj? Ktoré mesto je hlavným mestom…
Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj…
Leave a Comment