Potrebujeme:
Postup:
Ryžu umyjeme a spolu s mliekom, soľou a cukrom varíme za občasného miešania, kým nie je ryža mäkká. Pridáme maslo, posypeme kakaom zmiešaným s cukrom a na vrch drobné ovocie. Môže byť aj z mrazničky. Výborne chutia ríbezle, maliny, černice, ale samozrejme aj jahody.
Text a foto Ľubica Žugecová
Slovensko má po Rakúsku druhé najväčšie zásoby spodnej vody na svete. Japonský bádateľ Masumu Emoto…
Únava, vyčerpanosť a migrénu má mnoho ľudí takmer na dennom poriadku. Dôvod týchto ťažkostí môže…
„Ku nám, do dediny, prichádza raz v týždni pojazdná pekáreň“ - vytešuje sa obyvateľ malej…
Populárna bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva (zomrela v roku 2016) poznala vyše tisíc bylín a ich…
Najväčší dojem u mnohých zanechala Meryl Streep vo filme Kramerová versus Kramer. Svoje filmové úlohy…
Ahojte priatelia! Pozrite sa na mňa. Volám sa Klára Silva. Prečo túto fotografiu zverejňujem? Chcem…
Leave a Comment