Tento recept som videla veľmi dávno v televízii. Veľmi sa mi páčil. Pripravoval ho český herec Jozef Dvořák a tak som si ho zapísala. Je to možno už aj dvadsať rokov, ale vždy, keď je sezóna, tak takúto papriku spravím. Aj dnes sme ju mali, tak vám napíšem recept.
Potrebujeme
Mäso dochutíme korením a soľou, pridáme vyžmýchané, pomleté rožky a dobre premiešame. Nakoniec pridáme veľa horčice. Pepa pridal skoro celú fľašu. Touto zmesou naplníme papriky, poukladáme ich na plech, alebo do hrnca, posypeme mletou rascou, prikryjeme a pečieme skoro dve hodiny. Pre záverom pridáme pokrájanú cibuľu a paradajky. Paprika musí byť až skoro hnedá.
Foto Depositphotos.com
Slovensko má po Rakúsku druhé najväčšie zásoby spodnej vody na svete. Japonský bádateľ Masumu Emoto…
Únava, vyčerpanosť a migrénu má mnoho ľudí takmer na dennom poriadku. Dôvod týchto ťažkostí môže…
„Ku nám, do dediny, prichádza raz v týždni pojazdná pekáreň“ - vytešuje sa obyvateľ malej…
Populárna bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva (zomrela v roku 2016) poznala vyše tisíc bylín a ich…
Najväčší dojem u mnohých zanechala Meryl Streep vo filme Kramerová versus Kramer. Svoje filmové úlohy…
Ahojte priatelia! Pozrite sa na mňa. Volám sa Klára Silva. Prečo túto fotografiu zverejňujem? Chcem…
Leave a Comment