6 mladých väčších zemiakov 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku 1 vajce 5 PL hladkej múky 2 ČL soli 1 ČL čierneho mletého korenia 2 ČL majoránu 100 ml acidka masť Zemiaky umyjeme a nastrúhame nahrubo, aj so šupkou. Pridáme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, vajce, múku, soľ, korenie, majorán a acidko. Zamiešame a necháme 20 minút zakryté postáť. Na horúcej masti opekáme placky z oboch strán dozlatista. Podávame s nakladanou cviklou, alebo s kyslými uhorkami
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Leave a Comment