Pre mňa je vôňa mäsovej polievky vôňou domova.
Potrebujeme:
Postup:
Najskôr pomaličky varím hovädzie mäso a kosti, sliepku a chvost. Po hodine pridám všetko ostatné a pozor, solím úplne na konci varenia. Keď sa polievka dovarí (cca 3 hodiny) celý dom vonia. Vyberiem všetko mäso, pooberám na misu, zeleninu úhľadne nakrájam a vývar scedím cez sito.
Dobrú chuť želá Júlia Suchová
Foto Depositphotos.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment