Kartoffelsalat - traditional German potato salad
V našej rodine je veľmi obľúbený. Mama ho robievala bez šľahačkovej smotany, ale ja som si ho takto zdokonalila:
Potrebujeme:
Zálievka:
Postup:
Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka a ešte teplé očistíme a nakrájame na plátky. Slaninku nakrájame na malé kocky a opražíme na panvici. Potom pridáme pokrájanú cibuľu, maslo a chvíľu orestujeme. Pridáme do ešte teplých zemiakov spolu s horčicou. Osolíme, okoreníme, dobre premiešame a na koniec pridáme smotanu, nakrájané uhorky a na drobno nakrájanú petržlenovú vňať. Odložíme na chladné miesto, aby prešli všetky chute.
Foto Depositphotos.com
Trifle je lahodný vrstvený dezert, ktorý pochádza z Anglicka. Zvyčajne obsahuje piškótové cesto, krém, ovocie…
Autor televíznych Retro novín má bohatý nielen pracovný archív, ale aj súkromný. Tu je jeho…
Vysoký krvný tlak je jedna z hlavných príčin kardiovaskulárnej úmrtnosti a vážny zdravotný stav, ktorý výrazne…
Moje manželstvo bolo veľkým omylom. Áno, brali sme sa s mužom z veľkej lásky, narodili…
Keď starne žena... ... je to fajn... a dar. Už nikdy by som nechcela nič…
Z Francúzka až po Čierne more na bicykli a s transplantovaným srdcom. To je príbeh…
Leave a Comment