Varené víno a horúca čokoláda sú teraz najtrendovejšie horúce nápoje.Kombinácia vína a čokoládovej chuti je príjemná. Aj somelieri vedia, že, červené víno výborne harmonizuje s čokoládou. Veď aj niektoré odrody hrozna ako je Merlot, Nero d’Avola alebo Malbec, majú mierne čokoládovú arómu, ktorá zaokrúhľuje chuť červených vín vyrobených z nich. Gurmáni si zase radi vychutnávajú dobré červené víno spolu s malým kúskom mliečnej alebo tmavej čokolády. Aj pri pečení dezertov, alebo varení omáčok je kombinácia červeného vína a kakaa obľúbená.SUPERBABKY vám ponúkajú jednoduchý základný recept, ktorý môžete podľa seba dochutiť.
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment