Ako ju urobiť? Tajomstvo je v tom, že pridáme mlieko a smotanu a pečieme v rúre.
Potrebujeme:
Postup:
Žĺtka oddelíme od bielok. Žĺtka dobre rozšľaháme so smotanou, mliekom a múkou. Potom zľahka našľaháme bielká, spojíme so žĺtkami, pridáme soľ, korenie a nakrájanú petržlenovú vňať. Misu z jenského skla dobre vymažeme maslom, vylejeme vaječnú zmes a pečieme pri teplote 180 stupňov kým na povrchu zmes nezhnedne. Podávame so zeleninou.
Foto Pixabay.com
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Leave a Comment