Máte chuť na niečo výnimočné z obyčajných surovín? Milovníčka zdravej výživy Magdaléna Juríková vám odporúča toto jedlo.
Potrebujeme:
Postup:
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zmiešame s arašidovým maslom, paprikou a rascou,uložíme na plech, pokvapkáme olejom a posypeme nakrájaným cesnakom. Dáme do vyhriatej rúry a pečieme cca 15 minút pri 200 stupňoch. Kto chce, môže si aj posoliť, pani Magda to neodporúča, lebo soľ nie je zdravá. Podávame so zeleninovým šalátom.
Text a foto Magdaléna Juríková
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment