Máte chuť na niečo výnimočné z obyčajných surovín? Milovníčka zdravej výživy Magdaléna Juríková vám odporúča toto jedlo.
Potrebujeme:
Postup:
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zmiešame s arašidovým maslom, paprikou a rascou,uložíme na plech, pokvapkáme olejom a posypeme nakrájaným cesnakom. Dáme do vyhriatej rúry a pečieme cca 15 minút pri 200 stupňoch. Kto chce, môže si aj posoliť, pani Magda to neodporúča, lebo soľ nie je zdravá. Podávame so zeleninovým šalátom.
Text a foto Magdaléna Juríková
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Dôležitým zdrojom vitamínu D je slnko. Počas zimných mesiacov, kedy je ho nedostatok, je preto…
Tapas je synonymom pre malé občerstvenie, degustačný tanierik, či jednohubky. Názov tapas pochádza zo Španielska,…
Tie Vianoce si pamätám ... ako otec priväzoval stromček o klinec, na ktorom predtým visel obraz…
To čo je za mnou, vôbec nie je dôležité, lež úsmev a milujuce srdce. Nie…
Ako každý rok. S manželom, dcérou a milovanou vnučkou. "My sme sa veľmi potešili týmto…
Leave a Comment