Reklama

Máme tu rok 2021. Všetkým vám prajem, nech je lepší, ako ten predchádzajúci, nech sme všetci hlavne zdraví, nech máme primerane veľa radostí, ale aj trochu bolesti (to aby sme na ten pocit nezabudli). Nech sa už všetko zle skončí (a verím, že to tak bude, lebo po búrke vždy vyjde slnko), nech máme okolo seba ľudí, ktorým na nás záleží a nám záleží na nich, nech máme radosť z mnohých chvíľ a lásku vo všetkých jej podobách. Máme za sebou ťažký rok. Ale aj to zle v ňom bolo pre mňa na niečo dobré, lebo hoci som nemohla toľko pracovať, ako som bola zvyknutá. Uvedomila som si, ako rada mám svoju prácu a ako ma teší a baví. Mala som viac času na manžela a uvedomila som si, že je s ním občas dosť veselo a nie nuda. Mala som viac času na prírodu a jej krásu budem obdivovať stále. Množstvo kníh, filmov, krásnej hudby v rôznych žánroch mi dodávalo silu a emóciu. Naučila som sa piecť najmenej štyri druhy chleba, samozrejme nabrala som kilá, ale nech, aj to patrí k môjmu veku. Držme sa všetky a držme si palce, aby sme prežili túto zvláštnu dobu a mohli sa aspoň z časti vrátiť do normálu. Pozdravujem vás všetky a teším sa na stretnutie s vami buď v divadle, alebo hocikde inde!

Vaša Eva Pavlíkova

Foto: Norbert Noryk Eggenhofer

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Maldivy, či pohrebné sporenie? Vyberte si.

Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…

5 hodín pred

Recept na zemiakové pirohy plnené bryndzou

Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…

16 hodín pred

Maja nikoho nepočúvala a vydala sa tesne po sedemdesiatke

Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod  vzhľad výrazne podpísal…

1 deň pred

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

1 deň pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

2 dni pred