Jednoducho som prívarková. Narobím ho veľa, aby sme mali na niekoľko dní. Tu je môj recept:
Potrebujeme:
Postup:
Cibuľku opražím na oleji, pridám fazuľku, zalejem vodou, pridám soľ, cukor a ocot. Prikryjem a varím na miernom ohni cca 10 minút, kým fazuľka nezmäkne. Zalejem smotanou, v ktorej som rozhabarkovala múku. Nechám prevrieť. Dochutím a nakoniec bohato posypem kôprom. Najlepšie chutí s duseným hovädzím mäsom.
Text a foto Emília Lorinczová
Ahojte! Chcem s vami prebrať jednu veľmi ťažkú tému a to je rozpad manželstva. Čo…
Reč bude samozrejme o móde a o pozitívnej energii, ktorú Lýdia Eckhardt na každej svojej…
Keď Lucia odchádzala z morfologického ultrazvuku, celú cestu domov preplakala. Gynekológ jej totiž povedal, že počas…
O svokrách poznáme množstvo vtipov a viažu sa k nim väčšinou negatívne poznámky. No zďaleka nie všetky svokry…
Čo to za príšeru? Odkiaľ to vkráča a prečo sa zakradne... a nakoniec i ukradne.…
Povrchové poranenia pokožky sú úrazmi, ktoré sa v bežnom živote človeka môžu vyskytnúť kedykoľvek. Od…
Leave a Comment