Ďalšia špecialita vychýreného kuchára Karola Hrčku. Jednoduché, ale veľmi chutné pohostenie.
Potrebujeme:
Na obaľovanie:
Postup:
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie. Dobre premiešame a vytvarujeme guľky, ktoré obalíme v trojobale a vysmážame na oleji.
Podávame so zeleninou a rôznymi omáčkami.
Text a foto Karol Hrčka
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Mám troch dospelých synov a dve vnúčatá. Pochádzam z dediny pri Topoľčanoch, ktorá sa volá…
Nina Martinkovičová spolu s manželom je už vyše roka v Egypte. Nie sú tam sami. Odišli za…
Úsmev: Univerzálny Jazyk Pohody a Optimizmu V dnešnom uponáhľanom svete je ľahké zabudnúť na malé…
Leave a Comment