Nie je to doslova majonéza, ale vynikajúca jablková omáčka, hodiaca sa k mäsu, ale aj na studenú kuchyňu.
Potrebujeme:
Príprava:
Jablká očistíme a upečieme v rúre do mäkka. Potom ich prepasírujeme cez sito a ešte dobre rozmixujeme ponorným mixérom. Pridáme horčicu, citrónovú šťavu, soľ, cukor a opäť mixujeme. Nakoniec tenkým prúdom za stáleho mixovania lejeme olej. Budete prekvapení konzistenciou, ale aj chuťou tejto omáčky.
Foto Pixabay.com
Táto správa sa určite stala senzáciou v ženskom svete! Vedci sa tomuto experimentu dlho venovali…
20. roky minulého storočia predstavovali revolučný spôsob života. Hovorilo sa aj o Zlatých dvadsiatych rokoch.…
Ak máte jablká, využite ich na tento vynikajúci, rýchly a šťavnatý koláč. Potrebujeme: 400 g…
https://www.youtube.com/watch?v=G-pyJDD-jfQ&t=43s
Každý rok tu prečkám zimu ako sťahovavé vtáky s mojimi vnučkami, ktoré sa tu narodili.…
Kto sa chce dožiť vysokého veku, musí mať recept na dlhovekosť. Pamätáme sa na herečku…
Leave a Comment