Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj dobrá a tak som ju dnes ráno urobila.
Potrebujeme:
Postup:
Misu, v ktorej som chcela šľahať smotanu som dala na dve hodiny do mrazničky. Medzitým som rozmixovala maliny a černice, prepasírovala som ich cez sitko (tie zrniečka som potom zjedla). Vyšľahala som smotanu dohusta, potom som postupne prilievala salko a nakoniec prepasírované ovocie. Uložila som do mrazničky a teraz popoludní je zmrzlina hotová a je naozaj vynikajúca.
Text a foto Libuša Sabová
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment