Máte radi krkovičku, ale už neviete, ako by ste ju pripravili? Tu je jeden fantastický recept.
Potrebujeme:
Postup:
Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm, poukladáme na plech a z oboch strán posolíme, pokoreníme a posypeme paprikou. Cibuľu nakrájame na rezance a opražíme ju do sklovita na masle. Pridáme soľ, korenie a tymián, nakoniec na drobno pokrájaný cesnak. Šampiňóny pokrájame a opražíme ich suchej panvici až potom pridáme maslo, soľ, korenie a smotanu. Spolu ešte prevaríme asi 4 minúty. Necháme trochu vychladnúť a nakoniec pridáme postrúhaný syr a kyslú smotanu. Touto zmesou zalejeme pripravené mäso a vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov na 60 minút. Podávame so zemiakovými pusinkami a s dobrým čerstvým šalátom.
www.cahama.wordpress.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment