Máte radi krkovičku, ale už neviete, ako by ste ju pripravili? Tu je jeden fantastický recept.
Potrebujeme:
Postup:
Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm, poukladáme na plech a z oboch strán posolíme, pokoreníme a posypeme paprikou. Cibuľu nakrájame na rezance a opražíme ju do sklovita na masle. Pridáme soľ, korenie a tymián, nakoniec na drobno pokrájaný cesnak. Šampiňóny pokrájame a opražíme ich suchej panvici až potom pridáme maslo, soľ, korenie a smotanu. Spolu ešte prevaríme asi 4 minúty. Necháme trochu vychladnúť a nakoniec pridáme postrúhaný syr a kyslú smotanu. Touto zmesou zalejeme pripravené mäso a vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov na 60 minút. Podávame so zemiakovými pusinkami a s dobrým čerstvým šalátom.
www.cahama.wordpress.com
Narodila sa v roku 1941. Martha Steward je americká podnikateľka, spisovateľka a moderátorka. Začínala organizovaním…
Nie vysnívanú, ale minimálnu, ktorú som si stanovila. Niekedy mám pocit, že to ide príliš…
Lieskové orechy priaznivým spôsobom ovplyvňujú zdravie ľudí už odpradávna – staroveký predpis miešania roztlčených lieskovcov…
Slovo dôchodca má v našich končinách pejoratívne zaťaženie a znamená stratu sily, chudobu a choroby.…
Vyskúšajte surovú pohanku s jogurtom na lačno. Je to veľmi zdravé jedlo, užitočné, lebo vyčistí…
Hosťom Martiny Valachovej v podcaste ODznova bola Doda Lednická, ktorá zabojovala s chorobami a dnes už…
Leave a Comment