Pečená husacina, tenučké omastené lokše, červená kapusta, ale aj husacia pečienka a tradičná štrúdľa. Raz za čas môže zhrešiť každý. Ja som takto zhrešila dnes na tlačovej konferencii, na ktorej nás organizátori informovali o príprave 18. ročníka Dňa otvorených husacinárskych prevádzok.
Zľava: Starosta obce Slovenský Grob Štefan Gašparovič, bratislavský župan Juraj Droba a prezidentka Cechu husacinárov Helena Minarovičová
Už túto sobotu 1. septembra čaká Slovenský Grob všetkých gurmánov. V každej zo 7 prevádzok Cechu husacinárov bude pripravené degustačné menu v hodnote 8 eur. Treba si zakúpiť vstupenky za 2 eura v sieti www.ticketportal.sk, alebo aj priamo v prevádzkach. Deň otvorených husacinárskych prevádzok bude naozaj príjemný, lebo bude aj bohatý kultúrny program. Začína sa o 13 hodine a končí sa, kým sa všetka husacina nezje. Príďte do Kráľovstva husaciny aj vy!
Libuša Sabová
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Leave a Comment