Výhody? Rýchlo hotová a aj rýchlo zjedená!
Potrebujeme:
Postup:
V mlieku uvaríme puding podľa návodu, pridáme dve lyžice detskej krupice, chvíľu povaríme a pridáme maslo.
Necháme vychladnúť. 3 vajcia rozbijeme, oddelíme bielká od žĺtka. Bielká vyšľaháme, potom vyšľaháme aj žĺtka a zmiešame spolu s pudingom a tvarohom.
Primiešame precedené hrozienka. Nastrúhame trochu citrónovej kôry. Hotovú tvarohovú zmes natrieme na cesto.
Okraje dobre potrieme vajcom, aby sa prilepili a zvinieme. Vrch potrieme vajcom a popicháme ihlicou. Pečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov, po 10 minútach stiahneme na 180 stupňov a pečieme ešte asi 30 minút, kým nie je štrúdľa zlatistá. Po vytiahnutí z rúry bohato pocukrujeme.
Text a foto Karol Hrčka
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment