Aj z obyčajnej kapusty môžete urobiť francúzsky šalát. A je vynikajúci.
Potrebujeme:
Postup:
Kapustu nakrájame na tenké pásiky. Vymiešame si dresing, bude hustejší, skoro ako majonéza.
Do kapusty pridáme rascu, zalejeme dresingom a necháme na chladnom mieste odstáť. Šalát je výborný napríklad k pečeným kuracím stehnám, ktoré som celú noc marinovala v cesnaku a korení.
Text a foto Libuša Sabová
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Leave a Comment