Výborné pre návštevu, ale aj na raňajky, či večeru s čerstvým chlebom a jarnou zeleninou.
Potrebujeme:
Príprava:
Pečienku očistíme, zomelieme, alebo rozmixujeme. Pridáme ostatné suroviny a dobre premiešame. Vymastíme obdĺžnikovú formu na pečenie a pečieme v predhriatej rúre pri 180 stupňoch cca hodinu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať. Pre lepšiu chuť môžete vrch potrieť kačacou masťou. Výborné aj s kyslými uhorkami.
Foto Depositphotos.com
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Dôležitým zdrojom vitamínu D je slnko. Počas zimných mesiacov, kedy je ho nedostatok, je preto…
Tapas je synonymom pre malé občerstvenie, degustačný tanierik, či jednohubky. Názov tapas pochádza zo Španielska,…
Tie Vianoce si pamätám ... ako otec priväzoval stromček o klinec, na ktorom predtým visel obraz…
To čo je za mnou, vôbec nie je dôležité, lež úsmev a milujuce srdce. Nie…
Ako každý rok. S manželom, dcérou a milovanou vnučkou. "My sme sa veľmi potešili týmto…
Leave a Comment