Keď sme v roku 1992 prišli prvýkrát na dovolenku do Španielska, dostali sme na večeru hrášok s pršutom. Na prípravu nenáročné jedlo, ale tá chuť!? Vynikajúce a pritom zdravé.
Potrebujeme:
Postup:
Očistenú cibuľu opražíme na oleji, alebo na masle, pridáme roztlačený cesnak a na nakrájané pršuto. Nakoniec pridáme hrášok (lepšie, keď je predtým rozmrazený). Preložíme na servírovaciu misu, pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, soľ a korenie podľa chuti.
Foto Pinterest.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment