Aktuálne

Gizkina oškvarková nátierka

Prsty si oblížete, taká je dobrá.

Potrebujeme:

  • 3 natvrdo uvarené vajcia
  • 100 g kyslých uhoriek
  • 250 g pomletých oškvarkov
  • 200 g mascarpone alebo nátierkového masla s jugurtom
  • 2 lyžice horčice
  • soľ
  • čierne korenie
  • 1 zväzok jarnej cibuľky

Príprava:

Vajcia a kyslé uhorky nastrúhame. Pridáme oškvarky, mascarpone alebo maslo, horčicu a dochutíme soľou a korením. Dobre premiešame, natrieme na chlebíky a posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou.

Ilustračná foto Depositphotos. com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Štedrovečerný stôl prestretý pre jedného

Do rána nám na horných Kysuciach napadlo vyše 30 cm snehu, spolu ho je temer…

11 hodín pred

Najstaršia detská lekárka na Slovensku MUDr. Mária Slugeňová z Levoče pracovala až do svojich 92 rokov

Najstaršia detská lekárka na Slovensku a zároveň prvá detská lekárka na Spiši. MUDr. Mária Slugeňová.…

21 hodín pred

Moje Vianoce včera a dnes. Spomína Zlatica Moravská.

Prvá fotografia je z roku 1959, kedy som mala necelé 3 roky. Ja si z…

22 hodín pred

V dobrom aj v zlom už 45 rokov spolu. S Blankou Matragi o móde, ale aj o živote

Odvtedy, ako si Blanka Matragi otvorila svoj ateliér a štúdio v Bejrúte uplynulo takmer 40…

22 hodín pred

Tieto dva duby sú ako starí manželia. Jeden z nich umiera…

Duby patria k najstarším v okrese Martin, sú manželia. Ako dobrí manželia... Ten jeden už…

2 dni pred

Keď som zostala na dôchodku, deti mi kúpili počítač. Ako zmenil môj život?

Volám sa Soňa Kamenská mám 73 rokov bývam v Banskej Bystrici som vydatá mám dve…

2 dni pred