Je to veľmi chutná večera. Namiesto majonézy môžete použiť kyslú smotanu, ktorú ochutíte soľou, horčicou a troškou vody zo zaváraných uhoriek.
Potrebujeme:
Postup:
Tvaroh dajte do väčšej misy a pomocou vidličky ho rozdeľte na menšie hrudky. Surovú mrkvu postrúhajte spolu s uhorkami na strúhadle. Cibuľu pokrájajte na drobné kúsky a všetko pridajte ku tvarohu. Zamiešajte spolu s majonézou a dochuťte soľou a čiernym korením. Alebo pridajte do falošnej tresky aj varené vajcia.
Foto Depositphotos.com
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Leave a Comment