Reklama

Aktuálne

Dnes máme po dlhom čase na obed haruľu. Ako ju robíte vy?

Už som ju nerobila veľmi dlho hlavne preto, že keď má byť chrumkavá, napije sa veľa oleja. Kalorické jedlá teraz obmedzujeme, ale raz za čas? Prečo nie?

Potrebujeme:

  • 600 gramov zemiakov
  • 2 vajcia
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 polievkové lyžice hladkej múky
  • 1 polievková lyžica majoránky
  • 0,5 kávovej lyžičky vegety
  • 0,5 kávovej lyžičky čierneho korenia
  • olej alebo masť

Najhoršia robota je nastrúhať zemiaky tak, aby ste do nich nepostrúhali aj hánky na prstoch. Na tom mám jeden trik. Oblečiem si starú koženú rukavicu a veselo môžem strúhať. Pridám ostatné ingrediencie a na dobre zohriatopm oleji vysmážam chutnú kúsky. Podávam s cesnakom ochuteným jogurtom (kto chce).

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Maldivy, či pohrebné sporenie? Vyberte si.

Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…

7 hodín pred

Recept na zemiakové pirohy plnené bryndzou

Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…

18 hodín pred

Maja nikoho nepočúvala a vydala sa tesne po sedemdesiatke

Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod  vzhľad výrazne podpísal…

1 deň pred

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

1 deň pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

2 dni pred