Malinová Pavlova
Prísady:
Na korpus:
Na ozdobenie:
Príprava:
V mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni bielky do snehovej konzistencie. Pridáme cukor, ocot a dôkladne všetko vyšľaháme a ku koncu vmiešame Solamyl.Vypracované cesto pomocou lyžíc vytvarujeme do okrúhleho tvaru na plechu vyloženom papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Elektrická rúra: 100 °C
Teplovzdušná rúra: 80 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Doba sušenia: asi 60 minút
po 60 minútach znížime teplotu a sušíme pri mierne pootvorenej rúre:
Elektrická rúra: 70 °C
Teplovzdušná rúra: 50 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Doba sušenia: asi 1 – 2 hodiny podľa veľkosti korpusu
Kakaový kešu dezert
Prísady:
Na dezert:
Na ozdobenie:
Príprava:
Laskonky Pavlova
Prísady:
Na korpus:
Na krém:
Príprava:
Elektrická rúra: 110 °C
Teplovzdušná rúra: 90 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Čas sušenia: asi 90 minút
Text a foto Dr.Oetker
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Mám troch dospelých synov a dve vnúčatá. Pochádzam z dediny pri Topoľčanoch, ktorá sa volá…
Nina Martinkovičová spolu s manželom je už vyše roka v Egypte. Nie sú tam sami. Odišli za…
Úsmev: Univerzálny Jazyk Pohody a Optimizmu V dnešnom uponáhľanom svete je ľahké zabudnúť na malé…
Leave a Comment