Príprava je veľmi rýchla. Za pol hodinu máte jedlo na stole.
Potrebujeme:
Postup:
Zeleninu si na drobno pokrájame a rýchlo opražíme na horúcom olivovom oleji. Pridáme cícer, korenie a kuskus. Zamiešame, trochu prehrejeme a šporák vypneme. Zmes zalejeme horúcim zeleninovým vývarom, prikryjeme a necháme kuskus nasať tekutinou. Už nevaríme! Medzitým si na masle zohrejeme krevety, osolíme a pridáme trochu cesnaku. Kuskus asi po 5 minútach zmäkne. Odokryjeme, pridáme 2 lyžičky masla, roztlačíme cesnak, posypeme nakrájanou vňaťou a všetko spolu zamiešame. Podľa potreby dosolíme. Na kuskus položíme krevety. Podávame s čerstvým šalátom.
Narodila sa v roku 1941. Martha Steward je americká podnikateľka, spisovateľka a moderátorka. Začínala organizovaním…
Nie vysnívanú, ale minimálnu, ktorú som si stanovila. Niekedy mám pocit, že to ide príliš…
Lieskové orechy priaznivým spôsobom ovplyvňujú zdravie ľudí už odpradávna – staroveký predpis miešania roztlčených lieskovcov…
Slovo dôchodca má v našich končinách pejoratívne zaťaženie a znamená stratu sily, chudobu a choroby.…
Vyskúšajte surovú pohanku s jogurtom na lačno. Je to veľmi zdravé jedlo, užitočné, lebo vyčistí…
Hosťom Martiny Valachovej v podcaste ODznova bola Doda Lednická, ktorá zabojovala s chorobami a dnes už…
Leave a Comment