Tekvicová polievka je naozaj dobrá voľba. Má svoju sezónu, je zdravá a keď ju urobíte hustejšiu, dobre zasýti.
Potrebujeme:
Postup:
Zeleninu očistíme a nakrájame. Z tekvice vyberieme semienka a nakrájame (nešúpeme). Cibuľu orestujeme na masle. Potom pridáme zeleninový vývar a keď zovrie pridáme pokrájanú zeleninu a varíme do mäkka. Ponorným mixérom dobre rozmixujeme. Pridáme trochu mlieka na zjemnenie. Ak treba, ešte dosolíme. Medzitým si upražíme tekvicové semienka na suchej panvici a ozdobíme nimi polievku na tanieri.
Náš tip: Fantastickú chuť dodá tejto polievke tekvicový olej, ktorý sa tiež prilieva až na tanieri.
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…
Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…
Môžeme ju použiť na ozdobenie akéhokoľvek pečiva. Potrebujeme: 4 bielká z veľkých, alebo 5 bielkov…
V bežnom živote býva pomerne časté, že rodičia sú hrdí na svoje šikovné deti. Ja…
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Leave a Comment