Reklama

Dobré rady

Cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať nemusíte zakaždým čistiť

Takto jednoducho si vyrobíte ochucovadlo do polievok, do ryže, mäsa, na ryby.

Potrebujeme:

  • 1 kg cibule
  • 3 cesnakové hlavičky
  • 1/2 pohára oleja
  • 1/2 lyžice soli
  • 1/2 balenia petržlenovej vňate

Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do pohárov, dobre uzavrieme a odložíme do chladničky, kde dlho vydrží. Ochucovadlo bude vždy po ruke, keď prídete hladní domov a nemusíte zdĺhavo čistiť  cibuľu, ani cesnak.

Foto Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Maja nikoho nepočúvala a vydala sa tesne po sedemdesiatke

Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod  vzhľad výrazne podpísal…

9 hodín pred

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

11 hodín pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

21 hodín pred

Čo robím na dôchodku?

Na Dôchodku: Kapitola Plná Života  Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…

21 hodín pred

Boli sme mladé a krásne hoc aj v teplákoch. Ako sa cítime dnes v tomto oblečení?

Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…

23 hodín pred