Dobré rady

Cibuľu a cesnak nemusíte zakaždým čistiť

Takto jednoducho si vyrobíte ochucovadlo do polievok, do ryže, mäsa, na ryby.

Potrebujeme:

  • 1 kg cibule
  • 3 cesnakové hlavičky
  • 1/2 pohára oleja
  • 1/2 lyžice soli
  • 1/2 balenia petržlenovej vňate

Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do pohárov, dobre uzavrieme a odložíme do chladničky, kde dlho vydrží. Ochucovadlo bude vždy po ruke, keď prídete hladní domov a nemusíte zdĺhavo čistiť  cibuľu, ani cesnak.

Foto Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Tyrolské buchty podľa Janky Horečnej

Je to veľká pochúťka, keď si niekde na lyžiarskom svahu v Rakúsku objednáte tyrolské buchty.…

2 hodiny pred

Už ani tá špiková kosť nie je to, čo bývala!

Neviem kam sa podeli tie vynikajúce špikové kosti z čias minulých, lebo keď moja mama…

2 hodiny pred

Po šesťdesiatke som urobila životný obrat

Pracovala som ako zdravotná sestra v ružinovskej nemocnici. Moja životospráva bola veľmi zlá od A…

10 hodín pred

Už nič nemusíme, len môžeme!

Ráno vstanem, či je sviatok, alebo piatok o šiestej (ale nemusím) a  ešte v pyžame…

11 hodín pred

Môžete stokrát vidieť umierať človeka ako profesionál, ale keď vám umiera mama, je to strašný pocit

Dnes by sa dožila 95 rokov. Neprejde deň, žeby som jej nevenoval aspoň myšlienku. Niekedy…

1 deň pred

Čo poviete? Môžu staršie ženy nosiť bikiny?

Téma „nevhodnosti“ dvojdielnych plaviek po určitom veku je vlastne spoločenský konštrukt, ktorý sa mení v…

1 deň pred