Takto jednoducho si vyrobíte ochucovadlo do polievok, do ryže, mäsa, na ryby.
Potrebujeme:
Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do pohárov, dobre uzavrieme a odložíme do chladničky, kde dlho vydrží. Ochucovadlo bude vždy po ruke, keď prídete hladní domov a nemusíte zdĺhavo čistiť cibuľu, ani cesnak.
Foto Pixabay.com
Je to veľká pochúťka, keď si niekde na lyžiarskom svahu v Rakúsku objednáte tyrolské buchty.…
Neviem kam sa podeli tie vynikajúce špikové kosti z čias minulých, lebo keď moja mama…
Pracovala som ako zdravotná sestra v ružinovskej nemocnici. Moja životospráva bola veľmi zlá od A…
Ráno vstanem, či je sviatok, alebo piatok o šiestej (ale nemusím) a ešte v pyžame…
Dnes by sa dožila 95 rokov. Neprejde deň, žeby som jej nevenoval aspoň myšlienku. Niekedy…
Téma „nevhodnosti“ dvojdielnych plaviek po určitom veku je vlastne spoločenský konštrukt, ktorý sa mení v…
Leave a Comment