Určite ste už podobný dezert pripravovali veľa krát, ale takto farebné dokonalý asi ešte nie.
Potrebujeme:
Najskôr si pripravíme šľahačku, do ktorej pridáme aj stužovač. Spojíme s mascarpone a cukrom. Dno formy vymažeme krémom a poukladáme prvú vrstvu keksov. Pridáme druhú vrstvu keksov, krém a ešte jednu vrstvu keksov a nakoniec krém. Jahody úhľadne nakrájame a poukladáme na vrch dezertu striedavo s čučoriedkami.
Foto Pixabay.com
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Leave a Comment