Reklama

Aktuálne

Biela, modrá červená

Určite ste už podobný dezert pripravovali veľa krát, ale takto farebné dokonalý asi ešte nie.

Potrebujeme:

  • 1 mascarpone
  • 1 šľahačkovú smotanu
  • 1 stužovač šľahačky
  • 2-3 lyžice práškového cukru
  • 1/2 kg jahôd
  • 1/2 kg čučoriedok
  • 1 balíček celozrnných keksov podľa chuti

Najskôr si pripravíme šľahačku, do ktorej pridáme aj stužovač. Spojíme s mascarpone a cukrom. Dno formy vymažeme krémom a poukladáme prvú vrstvu keksov. Pridáme druhú vrstvu keksov, krém a ešte jednu vrstvu keksov a nakoniec krém. Jahody úhľadne nakrájame a poukladáme na vrch dezertu striedavo s čučoriedkami.

Foto Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Maldivy, či pohrebné sporenie? Vyberte si.

Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…

9 hodín pred

Recept na zemiakové pirohy plnené bryndzou

Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…

21 hodín pred

Maja nikoho nepočúvala a vydala sa tesne po sedemdesiatke

Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod  vzhľad výrazne podpísal…

1 deň pred

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

1 deň pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

2 dni pred