Začnime od výberu hrantíkov. Tie musia byť samozavlažovacie, len tak budete mať záruku, že budúce muškáty „neprelejete.“ Muškátové priesady kupujem vždy začiatkom mája. Skôr sa mi to neosvedčilo, aj keď už apríl býva teplý. Priesady sa zakorenili aj tak až v máji. Dávam prednosť červeným priesadám.
Libuša Sabová
Foto V.Sabo
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment