Potrebujeme:
Ovocie som dobre umyla, pokrájala do pohára a zaliala vodou a cukrom. Prikryla som kúskom handričky, ktorú som upevnila gumičkou. Teraz to už odložím na 6 týždňov na tmavé miesto a nechám fermentovať. Potom jablká precedím a čistú šťavu odložím do fľaštičky. Už sa teším na môj prvý domáci ovocný ocot.
Text a foto Iveta Vašíčková
Zmienke o bravčovej masti (česky sádlo) v poslednej časti sa dostalo veľkej odozvy. Preto niekoľko…
Ak je človek starší ako 55, alebo 60 rokov, už sa považuje za starého. Snažíme…
Keď je muž k žene skutočne nežný—nie iba dotykmi, ale aj slovami, svojou prítomnosťou a…
Darinu poznám veľa rokov. Už v tridsiatke vážila 130 kg, čo je pri výške 155…
Keď mladá novinárka objaví list, ktorý mal zostať navždy ukrytý, rozbehne sa lavína udalostí, ktoré…
Vydavateľský dom Ikar oslavuje 35 rokov na slovenskom knižnom trhu a zároveň ocenil na tradičnej Ikariáde…
Leave a Comment