Už so urobila všetko z medvedieho cesnaku, čo ponúka internet. Tinktúru s 52% slivovicou, pesto, zmiešala som ho s maslom ako pomazánku, mali sme cestoviny s medvedím cesnakom, manžel si z poriadnou hrsťou medvedieho cesnaku zahryzuje slaninu. Až dnes, keď som z neho uvarila omáčku ako“špenát,“ ma osvietilo.
Ja ten zvyšný zmrazím. Oblažírovala som ho, vyžmýkala, naporcovala, uzavrela do vrecúšok a šup do mrazničky. Ja viem, možno tam už nebude toľko vitamínov, ale sila prírody tam bude.
Text a foto Libuša Sabová
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Mám troch dospelých synov a dve vnúčatá. Pochádzam z dediny pri Topoľčanoch, ktorá sa volá…
Nina Martinkovičová spolu s manželom je už vyše roka v Egypte. Nie sú tam sami. Odišli za…
Úsmev: Univerzálny Jazyk Pohody a Optimizmu V dnešnom uponáhľanom svete je ľahké zabudnúť na malé…
Mala sa dobre. Mala pekný dom, úspešnú kariéru, milujúceho manžela a dve krásne deti. Bola…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Leave a Comment