Očistené huby nakrájame na hrubšie plátky a opatrne rovnomerne vkladáme do pripravených vrecúšok a dáme zamraziť.
Neumývame! Neprevárame!
Lebo zmenia chuť, zlepia sa a bola by z nich kaša. Pred použitím vyberieme z mrazničky a trochu prepláchneme pod teplou vodou. Necháme odkvapkať a môžeme už variť.
Text a foto Karol Hrčka
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Leave a Comment