Určite vás nesklamú, sú veľmi jemné, skrátka mňam!
Na marinádu potrebujeme:
Postup:
Suroviny na marinádu zmiešane, tenšie kuracie rezne do nej naložíme. Najlepšie cez noc. Potom už obaľujeme klasicky v trojobale. Ja do strúhanky dávam aj sezamové zrniečka. Vyprážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Text a foto Alica Tothová Tokarčíková
Ilustračný foto Depositphotos.com
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta? Ak áno, je…
Leave a Comment