Aktuálne

Vyprážané kuracie rezne naložené v marináde. Poznáte?

Určite vás nesklamú, sú veľmi jemné, skrátka mňam!

Na marinádu potrebujeme:

  • 2 kyslé smotany
  • 2 celé vajcia
  • 2 lyžice horčice
  • 1 lyžičku soli
  • trošku vegety

Postup:

Suroviny na marinádu zmiešane, tenšie kuracie rezne do nej naložíme. Najlepšie cez noc. Potom už obaľujeme klasicky v trojobale. Ja do strúhanky dávam aj sezamové zrniečka. Vyprážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Text a foto Alica Tothová Tokarčíková

Ilustračný foto Depositphotos.com

 

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Mäso plné vody? Kto nás klame?

Priatelia, som  starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…

10 hodín pred

Ako sme sa prestali slušne správať! Slušnosť nie je pre slabochov, je pre silných. Slušnosť nie je pre hlupákov, je pre múdrych.

Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…

10 hodín pred

Nový videoklip v 88 rokoch? Naša Majuška má ešte dostatok energie!

Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…

13 hodín pred

Mám 80 rokov a ak máš viac ako 50, vypočuj ma! Múdrosť získaná životom!

Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…

22 hodín pred

Prosím si 10 dkg vlašského a na to 5 dkg feferónového. Ako sa robí ten feferónový šalát?

Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…

2 dni pred

Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta?

Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta? Ak áno, je…

2 dni pred