Teta Eržika dnes upiekla vynikajúce tvarohovo – lekvárové koláče, ale tento krém sa dá jesť s ovocím, ale samozrejme aj s nepečeným sušienkovým cestom. Chutí však aj len tak samotný.
Potrebujeme:
Príprava:
Zmäknuté maslo vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte. To je všetko.
Foto Pixabay.com
Ilustračná foto Depositphotos.com
Pretože som typická záväzkárka, vždy sa teším na nové začiatky. Iste, človek si môže dávať…
Spánok Aj vy ste obeťou epidémie nespavosti? Spôsobujeme si ju sami. Príliš veľa práce, príliš…
Doteraz upiekla vanilkové rožky, linecké oriešky plnené, linecké poliate čokoládou, pomarančové hviezdičky, šuhajdy a najmä…
Pozitívne a negatívne myšlienky sú dva spôsoby, ako vnímame svet. Pozitívne myšlienky nás inšpirujú, motivujú,…
Uprostred noci ma zobudil šramot. Idem za zvukom. Lúč svetla osvetľuje postavu pred otvorenými dverami…
Ale áno, aj chráni gazdinky, aby sa pri varení nezababrali. Ale v každej zástere je…
Leave a Comment