Tento krém sa dá jesť s ovocím, ale samozrejme aj s nepečeným sušienkovým cestom. Chutí však aj len tak samotný.
Potrebujeme:
Príprava:
Zmäknuté maslo vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte. To je všetko.
Foto Pixabay.com
Fotograf Ari Seth Cohen mal veľmi blízky vzťah k svojej babičke, ktorá bola jeho veľkou…
V poslednej dobe sa začínam viac zaujímať o zdravú výživu, menej mäsa, menej spracované potraviny…
Chlebík si vždy upečiem sama, aby bol úplne čerstvý (viď. staršie recepty). Majonézu tiež robím…
A je po Vianociach. Ešte si užijeme novoročné sviatky a potom kto chce kam, pomôžme…
Priatelia, tak už to máme za sebou. "Rizky" sa minuli, šalátu došla záručná lehota a…
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Leave a Comment