Tento krém sa dá jesť s ovocím, ale samozrejme aj s nepečeným sušienkovým cestom. Chutí však aj len tak samotný.
Potrebujeme:
Príprava:
Zmäknuté maslo vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte. To je všetko.
Foto Pixabay.com
Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj…
Moje spomienky na Zorku a naše dlhoročné priateľstvo vo mne znásobuje radosť na krásne spomienky…
Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek ocenila 28 výnimočných sestier na Slovensku. Prestížne ocenenie Biele…
Nemocnica AGEL Bratislava poskytuje jednu z najefektívnejších rehabilitačných metód súčasnosti – terapiu rázovou vlnou. Táto…
Napadlo vás niekedy, koľko času človek v živote stratí úplne zbytočne? Nestratí ho sám z…
Keď sa povie Celox Viničné, zainteresovaným je okamžite jasné, že ide o najrenomovanejšieho výrobcu stavebných…
Leave a Comment