Aktuálne

Vynikajúci krém z tvarohu

Tento krém sa dá  jesť  s ovocím, ale samozrejme aj s nepečeným sušienkovým cestom. Chutí však aj len tak samotný.

Potrebujeme:

  • 175 g masla
  • 325 g  tvarohu
  • 90 g práškového cukru
  • 65 g kondenzovaného mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžička koňaku, alebo dezertného vína

Príprava:

Zmäknuté maslo vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte. To je všetko.

Foto Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kvalitná domáca zmrzlina len z troch ingrediencii

Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj…

5 hodín pred

Ako si Milka Lorinczová spomína na svoju dobrú priateľku Zoru Kolinskú?

Moje spomienky na Zorku a naše dlhoročné priateľstvo vo mne znásobuje radosť na krásne spomienky…

5 hodín pred

Obetavá, láskavá a profesionálna musí byť sestra, ktorá získa ocenenie Biele srdce

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek  ocenila 28 výnimočných sestier na Slovensku. Prestížne ocenenie Biele…

6 hodín pred

Terapia rázovou vlnou je účinná pomoc pri chronickej bolesti

Nemocnica AGEL Bratislava poskytuje jednu z najefektívnejších rehabilitačných metód súčasnosti – terapiu rázovou vlnou. Táto…

7 hodín pred

Viete, že najväčším zlodejom času je čakáreň pred ambulanciou lekára, píše Michal Zoldy a vtipne pospomínal aj ďalších „zlodejov“

Napadlo vás niekedy, koľko času človek v živote stratí úplne zbytočne? Nestratí ho sám z…

13 hodín pred

Firma ako rodina – Marta Fischerová

Keď sa povie Celox Viničné, zainteresovaným je okamžite jasné, že ide o najrenomovanejšieho výrobcu stavebných…

17 hodín pred