Aktuálne

Vynikajúci krém Raffaello

Ak by ste už chceli zmeniť ťažký maslový krém, ktorý obyčajne dávate do dezertov, vyskúšajte tento jemný kokosový krém, ktorý je ideálny do rôznych druhov koláčov. Na prípravu tohto luxusného krému sú potrebné 4 suroviny:

  • 70 g kokosovej múčky
  • 400 g sladeného kondenzovaného mlieka
  • 200 g masla
  • 200 g biela čokoláda

Maslo a čokoládu v miske roztopte nad parou. Preložte na pracovnú dosku a za stáleho miešania pomaly nalievajte  kondenzované mlieko. Nakoniec pridajte kokosovú múčku, ale tej môžete pridať podľa chuti, nemusíte sa držať receptu. Potom krém odložte do chladničky, aby trochu stuhol a môžete konzumovať.

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Tiramisu s drobným ovocím podľa môjho receptu

Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…

4 hodiny pred

Máte radi ostrokyslú polievku? Tak tu je recept podľa Karola Hrčku

Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…

4 hodiny pred

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

7 hodín pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

10 hodín pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

22 hodín pred

Pani Alica má vo svojej zbierke 1368 vreckoviek. Mnohé sú veľmi vzácne.

Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…

22 hodín pred