Ak by ste už chceli zmeniť ťažký maslový krém, ktorý obyčajne dávate do dezertov, vyskúšajte tento jemný kokosový krém, ktorý je ideálny do rôznych druhov koláčov. Na prípravu tohto luxusného krému sú potrebné 4 suroviny:
Maslo a čokoládu v miske roztopte nad parou. Preložte na pracovnú dosku a za stáleho miešania pomaly nalievajte kondenzované mlieko. Nakoniec pridajte kokosovú múčku, ale tej môžete pridať podľa chuti, nemusíte sa držať receptu. Potom krém odložte do chladničky, aby trochu stuhol a môžete konzumovať.
Foto Depositphotos.com
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…
Leave a Comment