Sledujem v televízii relácie o varení a v súčasnosti je mojou najobľúbenejšou kuchárkou Novozelanďanka Annabel Langbein. Inšpirovala ma jej turecká polievka, hotová za pol hodiny.
Potrebujete:
Postup:
Na oleji opražíme cibuľu do hneda, pridáme korenie, papriku, paradajkový pretlak. Zamiešame a ďalej šošovicu, bulgur, (ak chcete aj zeleninu, tak teraz pridajte nadrobno nakrájanú mrkvu, brokolicu), zalejeme zeleninovým vývarom a varíme cca 15 minút. Nakoniec pridáme cícer, soľ podľa chuti a polievka je hotová. Môžete posypať čerstvou pažítkou, petržlenovou vňaťou a nakoniec opečený chlieb, napríklad s pršutom. Dobrú chuť.
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment