Reklama

Najčítanejšie

V mojom 62 ročnom živote som prišla na to, kde nemienim šetriť, do čoho som ochotná investovať, hovorí Magda

Každý má svoje vlastné hodnoty a  životné skúsenosti. Ale v živote každej modernej ženy je niekoľko vecí, ktoré by si mala dopriať, aby sa cítila sabavedomo a pohodlne. Možno mi budú niektoré oponovať, že čo si ja už len môžem dopriať, keď nemám dosť peňazí, nemám už ani dosť síl a veru ani náladu. Som presvedčená, že práve to, o čom chcem hovoriť, ovplyvňuje našu náladu, naše zdravie a dokonca i psychiku a vitalitu. Ono to totiž spolu súvisí. Čím viac vitality, tým viac príležitostí na zarobenie peňazí, na dosahovanie ďalších cieľov. V mojom 62 ročnom živote som prišla na to, kde nemienim šetriť, do čoho som ochotná investovať peniaze:

-Stále ma baví v mojom byte prestavovať nábytok. Tu niečo dokúpim, vymením poťahy na sedačke, k tomu doladím obliečky na vankúše, urobím si radosť aj zaujímavým obrazom, presádzam a rozmnožujem si izbové kvety, bavia ma pekné svietniky a v nich horiace sviece. Veľmi si potrpím, aby som mala v byte vždy čisto, aby bol pohodlný a útulný. Práve v mojom byte sa chcem cítiť dobre, zažívať radosť a príval energie. Rekonštrukcia nemusí byť nákladná, veď v súčasnosti je v móde minimalizmus. Som presvedčená, že žena, ktorá si váži sama seba, by mala byť obklopená pohodlím a čistotou.

-Napriek svojim 62 rokom si potrpím aj na peknú a kvalitnú spodnú bielizeň. Najradšej mám bavlnu, ktorá sa príjemne nosí, udržuje a cítim sa v nej pohodlne, čo sa odráža aj na mojej nálade.

-Nie nadarmo sa hovorí, že korunou krásy sú vlasy. V zrelom veku to platí dvojnásobne. Prídu šediny, vlasy sú suchšie, redšie. Raz za čas preto navštívim svoju osvedčenú a dlhoročnú kaderníčku, ktorej dôverujem, ktorá presne vie, aký odtieň farby má namiešať, aký účes ma omladí, aký strih sa mi bude najlepšie udržiavať.

-Som presvedčená, že veľmi dôležité sú pekné, zdravé zuby. Nemala som šťastie na svoje vlastné. Veľmi rýchlo sa mi začali kaziť a ani čo sa týka vzhľadu, neboli najkrajšie. Až v zrelom veku som investovala do kvalitných implantátov, o ktoré sa starám a chodím na pravidelnú kontrolu.

-Doprajem si oddych a relax. Nemusím za ním chodiť do exotických krajín. Stačí mi pravidelný pobyt v prírode. Rada trávim čas v tichu, dýcham čerstvý vzduch, chodím, kochám sa. Každý môže mať svoje vlastná typy rekreácie, kde môže relaxovať a získať príjemné emócie.

Aký je váš názor?  Myslíte si, že stojí za to na týchto veciach šetriť, alebo nie?

Vaša Magda

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Aj takto môžu šesťdesiatničky vyzerať. Ako sa vám to páči?

Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať,  držať diétu, ale moja postava…

59 minút pred

Máte radi šalátovú polievku? Ako ju robím ja?

Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…

6 hodín pred

Janka, ako sa cíti váš manžel, rodený Nemec na Slovensku? Prečo ste sa sem presťahovali?

Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…

6 hodín pred

Snehová pena na ozdobenie akéhokoľvek pečiva

Môžeme ju použiť na ozdobenie akéhokoľvek pečiva. Potrebujeme: 4 bielká z veľkých, alebo 5 bielkov…

6 hodín pred

Krásne vyznanie matke Anne od dcéry Diany!

V bežnom živote býva pomerne časté, že rodičia sú hrdí na svoje šikovné deti. Ja…

10 hodín pred

Maldivy, či pohrebné sporenie? Vyberte si.

Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…

1 deň pred